Vilten tassen informatie

Vilten tassen, wat is het en hoe wordt het gemaakt?

Een vilten tas is een luxe product. Nu zult u misschien denken: een luxe product? Ja, dit komt namelijk door de uitstraling, luchtdoorlatendheid en water- en vuilafstotende kenmerken. Vilt is op zichzelf een pure en duurzame stof dat multi-inzetbaar is.

Hoe vilt gemaakt wordt is ook een interessant proces. Het is een textielsoort dat wordt geproduceerd door scheerwol vezels samen te persen. Hierna wordt het wol vochtig gemaakt en gewreven. Door dit te doen als het wol vochtig is, komen de vezels in beweging en dat zorgt ervoor dat het in elkaar gaat haken. En dit proces moet herhaald blijven worden om er een mooi product van te maken.

 

De mooie collectie van BY ME Promotions

Wij hebben een mooie collectie aan vilten tassen in haar assortiment. Onze vilten tassen zijn gemaakt van een stevige kwaliteit vilt, waardoor deze bij normaal gebruik niet scheurt. En het mooie aan onze vilten tassen is dat ze op vele manieren in te zetten zijn. We vinden ze ook in vele branches terug. Waar en waarom kunt u onze tassen op vele manieren inzetten?

U zou onze tassen kunnen gebruiken als fashion item, strandtas, relatiegeschenk,  als stoere draagtas of wijnfles tas. Dit komt met name door de stoere uitstraling met zachte touche en hierdoor zijn deze tassen ook in vele branches te vinden. Vilten tassen zijn ook duurzaam in gebruik door al haar verschillende kenmerken. Nadat u een vilten tas heeft, zal u merken dat u een plastic tasje veel sneller laar liggen. Vilten tassen zijn namelijk veel steviger en mooier om te gebruiken.

U kunt met deze tassen ook als een soort marketing vorm zien. Bedruk uw logo’s erop en pak de aandacht in de winkelstraten, het strand of bij relaties.
 

Bekijk ons aanbod

Benieuwd naar wat wij aan vilten tassen aanbieden? Bekijk dan ons aanbod via onderstaande button!

 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent
Bewijs dat u geen robot bent

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product

Bewijs dat u geen robot bent