Veelgestelde vragen

Hoe moet ik bestanden aanleveren?

Je kunt ons het logomateriaal digitaal aanleveren. Dit bestand moet opgemaakt zijn in het volgende programma: Voor tampondruk, zeefdruk, lasergravering, blind- en foliedruk ontvangen wij graag uw artwork in EPS-vector 8.0 bestand. Graag opslaan met lettercontouren, voor de PC. Vermeld altijd de PMS-kleuren en het liefst ook het lettertype dat in het logo is gebruikt. Een Photoshop document aanleveren is alleen mogelijk wanneer het een transfer bedrukking betreft (dit zijn .psd-bestanden). JPEG, TIFF enz. zijn fotobestanden waarmee alleen geborduurd kan worden. In sommige gevallen is overtrekken van het logo mogelijk. Er worden dan extra tekenkosten in rekening gebracht.

Is het mogelijk om ook zonder bedrukking te bestellen?

Ja, het is ook mogelijk om producten te bestellen zonder bedrukking.

Wat zijn de levertijden?

Orders worden meestal binnen 10 werkdagen verzonden. Spoedbestellingen worden in overleg gepland.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Ja, wij leveren in het buitenland. 

Ik zie geen verzendkosten, klopt dit??

Ja, dit klopt. Wij verzenden bestellingen kosteloos naar de Benelux en Duitsland. Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor levering aan overige landen berekenen wij wel verzendkosten.

Hoe gaan we te werk?

U kiest een relatiegeschenk naar keuze. U geeft vervolgens uw voorkeuren aan zoals de kleur en aantal van het artikel, op welke plek de bedrukking moet komen en het aantal kleuren dat de bedrukking heeft. U kunt nu vrijblijvend kiezen om een gratis digitale proef met offerte op te vragen. In de volgende stap voert u uw gegevens in en voegt u het bestand voor de bedrukking toe. Zodra u akkoord gaat met de offerte en proefzorgen wij ervoor dat uw relatiegeschenken op de afgesproken datum bij uw bedrijf zijn.

Wat is een vector bestand?

Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Dit komt doordat de afbeelding is opgebouwd uit vectoren in plaats van pixels. Vectoren zijn paden die bestaan uit een begin- en eindpunt met daartussen een lijn, golf, cirkel of een andere vorm.

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product