Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten voor het aanleveren van bestanden?

Als u ons uw logo digitaal wilt aanleveren voor bedrukking, gelieve het volgende in overweging te nemen: Voor tampondruk, zeefdruk, lasergravering, blind- en foliedruk ontvangen wij graag uw artwork in een EPS-vector 8.0 bestand. Zorg ervoor dat het bestand is opgeslagen met lettercontouren voor PC. Vergeet niet om altijd de PMS-kleuren en bij voorkeur het lettertype dat in het logo wordt gebruikt te vermelden.Voor transfer bedrukking accepteren wij Photoshop-documenten (PSD-bestanden). Voor fotobestanden zoals JPEG en TIFF is alleen borduren mogelijk. In sommige gevallen kunnen wij uw logo overtrekken, maar hier zijn extra tekenkosten aan verbonden.

Kan ik producten bestellen zonder bedrukking?

Ja, het is ook mogelijk om producten te bestellen zonder bedrukking.

Wat is de gebruikelijke levertijd?

Meestal worden orders binnen 10 werkdagen verzonden. Voor spoedbestellingen kunnen we een planning maken in overleg

Bieden jullie ook internationale verzending aan?

Ja, wij bieden internationale verzending aan

Zijn er geen verzendkosten van toepassing?

Ja, dat klopt. Wij bieden kostenloos verzending naar de Benelux en Duitsland. Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor leveringen naar andere landen kunnen wel verzendkosten in rekening worden gebracht.

Wat is jullie werkwijze?

U kunt een relatiegeschenk naar keuze selecteren en uw voorkeuren aangeven, zoals kleur en aantal, evenals de gewenste bedrukkingsopties. Vervolgens kunt u vrijblijvend een gratis digitale proef met offerte aanvragen. Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd en het bedrukkingsbestand hebt geüpload, zorgen wij ervoor dat uw relatiegeschenken op de afgesproken datum bij uw bedrijf worden afgeleverd, nadat u akkoord bent gegaan met de offerte en proef.

Wat wordt bedoeld met een vectorbestand?

Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Dit komt doordat de afbeelding is opgebouwd uit vectoren in plaats van pixels. Vectoren zijn paden die bestaan uit een begin- en eindpunt met daartussen een lijn, golf, cirkel of een andere vorm.

Retour- en teruggavebeleid

Onbedrukte tassen kunnen binnen 14 na ontvangst worden geretourneerd, mits ze ongebruikt zijn en orginele doos zitten. Er word €25,- retourkosten in rekening gebracht. Helaas kunnen gepersonaliseerde tassen niet worden geretourneerd. Voor beschadigde of defecte producten verzoeken wij u onmiddellijk contact op te nemen met onze klantenservice via 053 - 2030105 of Info@bymepromotions.nl


ChatGPT

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent
Bewijs dat u geen robot bent

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product

Bewijs dat u geen robot bent