Tassen

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Tassen

Tassen bedrukken met logo of tekst of toch liever een blanco tas?

Bij ByME promotions kun je bedrukte draagtassen bestellen met jouw eigen logo of reclame teksten of wil je toch liever een tas zonder bedrukking ook dat is mogelijk. Onze goedkope promotie tassen zijn hier uitermate geschikt voor. Er zijn vele verschillende soorten eco materialen zoals  katoen, vilt, polyester, jute en denim.

Katoenen tassen of toch een tas van canvas?

Bedrukte tassenzijn nog steeds populair voor bedrijven, omdat het bijdraagt aan het verbeteren van hun merk. Op onze site staat een selectie van draagtassen in verschillende soorten stoffen, stijlen, uitvoeringen en afmetingen. De tassen die wij leveren kunnen dagelijks worden hergebruikt in uw winkel, maar zijn ook ideaal voor een evenement, beurzen of ter promotie van een product.

Onze katoenen draagtas is ideale beurs tas. Maar u kunt ook kiezen voor een stevige canvas tas. Onze canvas winkeltas is veel steviger en is daardoor luxe qua uitstraling. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander materiaal. Bijvoorbeeld Non-Woven. Dit is een goedkopere draagtas wat zich ook goed leent voor beurzen of andere promotiedoeleinden. Kies bijvoorbeeld een non-woven draagtas 80 gr/m2.