Shopper tas bedrukken

Shopper tas bestellen of laten bedrukken?

Kent u het gevoel van te weinig opbergruimte tijdens het shoppen of winkelen? Een Shopper tas is dé oplossing. Bij BY ME Promotions hebben we kwalitatieve shopper tassen! De ideale tassen om overal mee naar toe te nemen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn shopper tassen?

Een shopper tas is in verschillende situaties ontzettend praktisch . De naam Shopper verraadt al dat deze tas erg handig is wanneer je gaat shoppen of winkelen. Maar een shopper tas is ook bij andere gelegenheden bijzonder makkelijk; wanneer je een dagje naar het strand gaat, een uitje hebt of wanneer je bijvoorbeeld gaat picknicken. 

 

De grote bergruimte van een shopper tas biedt je de kans om veel spullen erg gemakkelijk mee te nemen. Shopper tassen zijn al ruim 30 jaar heel erg populair, je ziet ze overal en ze zijn beter voor het milieu. Toen het verboden werd om plastic tassen uit te delen steeg de populariteit van shopper tassen nog meer dan gedacht. 

 

Onze Shopper tassen zijn multifunctioneel en van erg goede kwaliteit.

Shopper tas bedrukken

Een shopper tas is, zoals gezegd erg handig in verschillende situaties, maar je zou er nog meer mee kunnen doen. Bijvoorbeeld het promoten van je bedrijf of organisatie door de tas te bedrukken met een logo of tekst. Bij BY ME Promotions kunnen we je daarbij helpen. Naast de shopper tassen hebben we nog veel meer soorten tassen in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld onze katoenen tassen of bamboe draagtassen

 

Een shopper tas bedrukken kan voor elke doelgroep, want mensen nemen shopper tassen vaak overal mee naar toe. Het bedrukken van een shopper tas is voor bedrijven of organisaties een goede vorm van reclame. 

 

Geïnteresseerd in shopper tassen?

 

 

 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent
Bewijs dat u geen robot bent

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product

Bewijs dat u geen robot bent