Non woven tassen informatie

Non Woven tassen informatie

Non-woven tassen hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en milieuvriendelijkheid. Deze tassen worden steeds vaker gebruikt als alternatief voor plastic tassen, die een negatieve impact hebben op het milieu. Op deze pagina zullen we meer informatie geven over non-woven tassen, hun eigenschappen en voordelen.

 

 

 

 

Wat zijn Non-Woven Tassen?

Non-woven tassen zijn draagtassen die zijn gemaakt van synthetische vezels, zoals polypropyleen (PP) of polyethyleen (PE). Het productieproces van non-woven tassen verschilt van dat van traditionele geweven tassen. Bij geweven tassen worden draden in een weefpatroon met elkaar verweven, terwijl bij non-woven tassen de vezels worden samengebracht tot een vliesmateriaal. Dit vliesmateriaal wordt vervolgens gebonden met behulp van hitte, lijm of mechanische processen. Hierdoor ontstaat een stevig, flexibel en niet-geweven materiaal dat geschikt is voor het maken van tassen.

 

 

 

 

 

Eigenschappen en Voordelen

Non-woven tassen bieden verschillende eigenschappen en voordelen die ze aantrekkelijk maken voor zowel consumenten als bedrijven.

  • Duurzaamheid: Non-woven tassen zijn sterk en scheurbestendig, waardoor ze meerdere keren kunnen worden hergebruikt. Ze gaan langer mee dan plastic tassen en verminderen zo de afvalproductie.

  • Milieuvriendelijk: Omdat non-woven tassen herbruikbaar zijn, verminderen ze de behoefte aan wegwerpplastic. Hierdoor dragen ze bij aan het verminderen van de plasticvervuiling en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

  • Aanpasbaarheid: Non-woven tassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, vormen en kleuren. Ze kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften en kunnen worden bedrukt met logo's, ontwerpen of boodschappen. Hierdoor zijn ze een effectief promotiemiddel voor bedrijven en organisaties.

  • Lichtgewicht en compact: Non-woven tassen zijn licht van gewicht en gemakkelijk opvouwbaar, waardoor ze handig zijn om mee te nemen. Ze kunnen worden opgevouwen en opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt, waardoor ze weinig ruimte innemen.

  • Wasbaarheid: Non-woven tassen kunnen eenvoudig worden gereinigd en gewassen, waardoor ze hygiënisch en geschikt zijn voor herhaaldelijk gebruik.

 

Bekijk onze non woven tassen

Bekijk ons aanbod aan non woven tassen. We kunnen ze ook voor u bedrukken. Interesse in een relatiegeschenk van By ME Promotions? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

 

 

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product