Katoenen tassen informatie

Ontdek onze katoenen tassen!

Bedrukte tassen zijn erg populair bij bedrijven, omdat het bijdraagt aan het verbeteren van hun imago en merk. Bij By ME Promotions beschikken we over een brede selectie draagtassen in verschillende soorten, waaronder katoenen tassen.

De katoenen tassen van By ME Promotions kunnen dagelijks worden hergebruikt. Daarmee gaan deze katoenen tassen veel langer mee dan plastic tassen. Deze herbruikbare tassen zijn geschikt om in uw winkel te gebruiken, maar zijn ook ideaal voor reclamedoeleinden op evenementen, beurzen of ter promotie van een product.

 

 

Hoe worden katoenen tassen gemaakt?

Katoen is een stof die bijna iedereen kent. Deze stof wordt immers, behalve voor katoenen tassen, voor vele andere doeleinden gebruikt. Katoen wordt gemaakt van de pluizige bolletjes die aan een katoenplant groeien. Deze bolletjes groeien uit de zaden van de katoenplant en bevatten zachte, eenzijdige vezels. Wanneer de bolletjes zijn geplukt, worden ze schoongemaakt en uit elkaar gehaald. Hiervan worden draden gesponnen en van deze draden wordt uiteindelijk een zacht, luchtdoorlatend textiel gemaakt. De katoenen tassen van By ME Promotions worden van dit zacht en luchtdoorlatend textiel gemaakt.

 

Waarom bij ByMEPromotions?

Wij hechten veel waarde aan het milieu en duurzaamheid en dit is terug te zien in de collectie tassen die By ME Promotions aanbiedt.

Vele tassen hebben de OEKO-TEX Standard 100 label. Het katoen dat bij deze tassen wordt gebruikt is getest op schadelijke stoffen en staat voor het klantvertrouwen en hoge productveiligheid. Onze tassen zijn volledig gemaakt van katoen die onschadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Katoenen tassen, maar ook relatiegeschenken bestellen is nog nooit zo makkelijk gegaan! Op onze overzichtelijke website kiest u een relatiegeschenk naar keuze. Vervolgens geeft u uw voorkeuren door, zoals kleur, aantal artikelen en de gewenste bedrukking. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling op de afgesproken datum geleverd wordt. Interesse in een relatiegeschenk van By ME Promotions? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

 

 

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product