Katoenen tassen bedrukken

Toon filteropties


Prijs

t/m

Kleur

Katoenen tassen bedrukken

Katoenen tassen bedrukken of toch een tas van canvas?

Bedrukte tassen zijn nog steeds populair voor bedrijven, omdat het bijdraagt aan het verbeteren van hun merk. Op onze site staat een selectie van draagtassen in verschillende soorten stoffen, stijlen, uitvoeringen en afmetingen. De tote bags die wij leveren kunnen dagelijks worden hergebruikt in uw winkel, maar zijn ook ideaal voor een evenement, beurzen of ter promotie van een product.

 

Katoenen tassen bedrukken goedkoop?

Katoenen tassen een goedkope reclame drager? Wij vinden van wel. Katoenen tassen zijn namelijk herbruikbaar en tonen uw slogan of logo meerdere keren aan een breed publiek. De tas is tijdsloos en handig in gebruik. Ech ideaal voor promotie van uw bedrijfsnaam!

Bedrukte katoenen tassen bestellen?

Of u nu grote of kleine tassen wilt bestellen, bij ByME promotions is dat fluitje van een cent. Op de website staan de prijzen voor u klaar. U kunt meteen de prijs van de gekozen tas zien maar ook de kosten voor de bedrukking is bekend na het kiezen van het aantal kleuren. U kunt een offerte aanvragen of meteen een bestelling doen. Wanneer wij van u het artwork krijgen, kunnen wij een gratis digitale drukproef maken.

Waarom een reclame draagtas laten bedrukken?

Het doel van de reclametasjes is een groot publiek bereiken. In de winkels, op straat of bij verjaardagen. De draagtas kan overal mee genomen worden. Om bijvoorbeeld de boodschappen of cadeau in mee te nemen.
Bij elke doelgroep kan een draagtas. Is je doelgroep op zoek naar luxe uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld een vilten draagtas. Of misschien staat duurzaamheid bovenaan? Dan is een Bamboe draagtas een goede keus.
Reclametassen zijn er in allerlei soorten en maten. Wat voor functionaliteit moet de  reclame tas hebben om uw product in te verpakken? Maar wat ook belangrijk is voor u is het budget. Want een non-woven draagtas is een mooi goedkoop tasje wat perfect is voor uw reclame!

 

Benieuwd naar extra informatie over katoenen tassen?