Fairtrade tassen informatie

Ontdek nu onze uitgebreide collectie katoenen tassen met de bekende Fairtrade en GOTS-labels! Bij BYME Promotions vind je de perfecte tassen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook een positieve impact hebben op mens en milieu.

 

 

Ontdek onze Fairtrade & GOTS tassen

Het internationale Fairtrade/GOTS-keurmerk is een garantie voor milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde productie van textiel. Wij hechten veel waarde aan de gehele productieketen, van het oogsten en produceren tot aan het eindresultaat: duurzame tassen die gezien mogen worden. Met ons ruime assortiment bieden wij een keuze voor bewuste consumenten die graag bijdragen aan een betere wereld.

Wat maakt onze tassen zo speciaal? Bij de productie wordt niet alleen gekeken naar de milieu-aspecten, maar ook naar de werkomstandigheden. Wanneer je een tas met het Fairtrade en GOTS-label aanschaft, weet je dat je bijdraagt aan eerlijke handel en gelijke kansen voor iedereen. Door deze tassen te produceren, ondersteunen we boeren en werknemers, zodat zij kunnen genieten van een leefbaar inkomen en kunnen voorzien in hun basisbehoeften. Denk hierbij niet alleen aan voedsel en kleding, maar ook aan onderwijs, medische zorg en een veilig dak boven het hoofd.

 

 

 

 

Waarom By ME Promotions?

Wij geloven dat eerlijke handel de sleutel is tot het aanpakken van armoede en het bevorderen van menselijke waardigheid. Door onze tassen met het Fairtrade en GOTS-label te kopen, maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid en verandering. Je draagt bij aan een wereld waarin kinderarbeid en schending van mensenrechten steeds minder voorkomen. Samen creëren we een betere toekomst voor iedereen.

Kies voor onze katoenen tassen met het Fairtrade en GOTS-label en maak een statement. Met deze tassen ben je niet alleen modieus, maar ook een voorloper in de strijd voor een rechtvaardige en duurzame wereld. Bij BY ME Promotions geloven we dat elke stap telt. Samen kunnen we het verschil maken!

Ontdek nu onze collectie en laat zien dat jij staat voor eerlijke handel en een betere toekomst. Samen maken we het mogelijk!

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent
Bewijs dat u geen robot bent

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product

Bewijs dat u geen robot bent