FairTrade & GOTS Tassen bedrukken

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

FairTrade & GOTS Tassen bedrukken

Fiartrade/GOTS tassen bedrukken met logo of tekst?

Ben jij op zoek naar fairtrade tassen? Wij bieden hoogwaardige katoenen tassen met het Fairtrade en het GOTS label. Bij ons vind je een uitgebreide collectie fairtrade tassen, waarbij duurzaamheid en eerlijke handel centraal staan. Ontdek meer over onze mooie collectie en waarom dit de beste keuze is voor een milieuvriendelijke shopper!

Bekijk onze collectie

Fairtrade tassen met het GOTS label zijn de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame accessoires. Bekijk snel onze prachtige collectie van fairtrade tassen, gemaakt van hoogwaardig katoen.

 

 

 

De Fairtrade tassen van By ME Promotions

Onze fairtrade tassen zijn gemaakt van hoogwaardig katoen dat is verbouwd met respect voor mens en milieu. Door te kiezen voor fairtrade tassen draag je bij aan het bevorderen van eerlijke arbeidsomstandigheden en het ondersteunen van kleine boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Het Fairtrade label garandeert dat deze tassen sociaal verantwoord en milieuvriendelijk zijn geproduceerd, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je aankoop.

Bovendien zijn al onze fairtrade tassen voorzien van het GOTS label, wat staat voor Global Organic Textile Standard. Dit internationaal erkende keurmerk garandeert dat het katoen in onze tassen biologisch is geteeld, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Hierdoor zijn onze tassen niet alleen goed voor de mensen die ze produceren, maar ook voor het milieu . Ze zijn vrij van schadelijke stoffen, wat zorgt voor een gezonde keuze voor jouw dagelijkse boodschappen, werk of vrije tijd.

 

Naast hun duurzaamheid en ethische productie, zijn onze fairtrade tassen ook nog eens stijlvol en praktisch. Of je nu op zoek bent naar een ruime winkeltas, een handige schoudertas, een groente en fruit tas of een standtas, bij ons vind je altijd een tas die past bij jouw behoeften en persoonlijke stijl. Met de optie om deze tassen te bedrukken kun je hem altijd naar eigen wens stijlen.

 

Wat is Faitrade?

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een beter plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging. Samen maken we de wereld eerlijk, met gelijke kansen voor iedereen.

(bron: www.fairtradenederland.nl/wat-is-fairtrade)