Canvas tassen informatie

Canvas tassen informatie

By ME Promotions heeft een breed assortiment tassen in diverse formaten, materialen en kwaliteiten beschikbaar. Bedrukte tassen worden steeds populairder bij zowel bedrijven als consumenten, omdat ze bijdragen aan merkpromotie en duurzaam in gebruik zijn.

 

 

 

Hoe worden canvas tassen gemaakt en waarom zijn ze zo populair?

Canvas tassen zijn gemaakt van een speciaal geweven stof die bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Het productieproces van canvas begint met de selectie van hoogwaardige katoenen garens. Deze garens worden vervolgens geweven tot een stevige en dicht geweven stof. Het resultaat is een materiaal dat bestand is tegen slijtage en scheuren, waardoor de tassen lang meegaan.

Het gebruik van canvas tassen is de afgelopen jaren enorm populair geworden en dit is om verschillende redenen. Allereerst zijn ze een milieuvriendelijk alternatief voor plastic wegwerptassen. Canvas is een natuurlijke stof die biologisch afbreekbaar is, in tegenstelling tot plastic dat langdurige schade aan het milieu kan veroorzaken.

 

 

Waarom By ME Promotions?

Onze canvas tassen zijn vervaardigd van hoogwaardig, grof geweven katoen met een dikte van 300 g/m2. Dankzij het gebruik van stevige katoenen garen tijdens het weefproces voelen de tassen solide aan.

In onze eigen zeefdrukkerij bieden we talloze mogelijkheden voor gepaste bedrukking. Deze herbruikbare tassen zijn een uitstekende investering voor langdurige promotie van jouw producten of diensten. Veel ondernemers laten draagtassen bedrukken met hun eigen ontwerp, waardoor je een uniek product hebt. Op beurzen en evenementen zijn draagtassen tevens ideaal als promotiemateriaal of relatiegeschenk. De canvas tassen gaan veel langer mee dan plastic tassen, waardoor ze duurzamer zijn en beter voor het milieu.

Bij By ME Promotions hechten we veel waarde aan het milieu en duurzaamheid, wat duidelijk terug te zien is in onze collectie tassen. Dankzij de kwaliteit van deze draagtassen kunnen ze keer op keer gebruikt worden.

 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent
Bewijs dat u geen robot bent

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product

Bewijs dat u geen robot bent